Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

15 Milyon TL’lik Çevreyolu Açılıyor
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Ramazan Ayı’nda bile dur durak bilmiyor.  
Aşırı sıcaklara rağmen denetiminden taviz vermeyen Fakıbaba’nın bugünkü adresi; Diyarbakır-Gaziantep Çevreyolu oldu. 
 Ramazan Ayı’na rağmen çalışmaların titizlikle yürütüldüğü “Çevik Kuvvet-Akabe Çevreyolu”nun bayramda hizmete açılacağı müjdesini veren Fakıbaba, yolun ilk aşamada Devteşti’ne bağlanacağını diğer kısmının ise Karayolları ağına bırakılacağını söyledi.  
ÇEVREYOLU ABİDE TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK  
 Şanlıurfa Belediyesi ve 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında imzalanan protokol doğrultusunda çalışmalarına başlanan, Tugay’ın içersinden geçirilen çevre yolunda soğuk asfaltlama çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Belediyesi, ayrıca Diyarbakır Yolu’nun 50 metreye genişletilmesiyle birlikte Abide’de yaşanan trafik yoğunluğuna son vermeyi planlıyor. 
 Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Fakıbaba, “Çevreyolunu bayramdan önce açmayı düşünüyoruz. Ancak yol üzerinde 2 köprü yapılması gerekiyor. Bu yüzden gecikme olur şuanda asfaltlama çalışması yapılıyor. 2-3 güne kadar tamamlanmış olur. Yolu biz Devteşti’nde 12 metrelik yola oradandan Süleymaniye’ye bağlamış olacağız. Oradan sonrası ise Karayolları ağına devredilecek. Bu yolun bize maliyeti 15 Milyon TL oldu. Bundan sonraki görev Karayollarının, onlarda bu yolu Akabe’ye bağlayacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49