Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

10 Yılda 4 Kanal Değiştirdi
 Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, bu sezon Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Televizyonda 10'uncu yılını dolduran Türkiye'nin fenomen dizisi 'Kurtlar Vadisi' ekran macerasına başladığı Show Tv'ye geri dönüyor. 15 Ocak 2003 günü "Bu bir derin devlet ve mafya dizisidir" sloganıyla Show Tv'de seyirciye 'Merhaba' diyen dizi, ilk günden itibaren reytinglerde birinci sırada yer aldı.

10 Yılda 4 Kanal Değiştirdi

Pana Film'in yapımcılığını yaptığı, üç sezon boyunca Show Tv'de ekrana gelen dizi sırasıyla, Kanal D, Star Tv ve Atv olmak üzere 10 yılda dört kanal değiştirdi. 2011'den itibaren Atv'de 'Kurtlar Vadisi Pusu' olarak yayınlanan dizi, yeni sezonda 196'ncı bölümüyle yeniden Show Tv'de sevenlerinin karşısında olacak.

TRANSFER ÜCRETİ SIR

Her çatışmada onlarca kişinin öldüğü dizinin, sezon finalinde Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Kenan Çoban (Abdülhey), Ayşe Çiğdem Batur (Leyla Türkmen), Erhan Ufuk (Güllü), Hakan Boyav (Kara), Cahit Kayaoğlu (Cahit), İbrahim Gündoğan (Mete Aymar) ve Kuzey Vargın (İhtiyarlar Başkanı) gibi isimler rol aldı. Her kanal değişikliğinde rekor ücretlerle transfer edildiği konuşulan dizinin, yuvasına dönerken bölüm başına ne kadar paraya anlaştığıysa hala sır. 'Kurtlar Vadisi Irak' filminde Amerikalı oyuncular Billy Zane ve Gary Busey'i, 97'nci bölümündeyse Andy Garcia ile Sharon Stone gibi dünyaca ünlü isimleri oynamıştı.

'KURTLAR VADİSİ MEZARLIĞI'

10 yıl içinde onlarca usta oyuncunun ve yüzlerce figüranın öldüğü dizide bugüne kadar Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Nihat Nikerel, Güven Hokna, Zafer Ergen, Gürkan Uygun, İstemi Betil, Vildan Atasever, Nefise Karatay, Tamer Yiğit, Ragıp Savaş, Tarık Ünlüoğlu, Seray Sever, Ali İpin gibi birçok ismin oynadığı karakterler gözlerini hayata yumdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49