Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

“1 Kız Yüzünden 1 Kişi Mezara 1 Kişi Gözlerin Kaybetti”
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı küçük naneli köyünde 2 yıl önce kız meselesi yüzünden iki amca çocukları arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Akçakale’ye bağlı küçük naneli köyünde kız meselesi yüzünden amca çocukları arasında çıkan kavgada Halil parmaksız ölürken, yaralanan Halil Parmaksız çenesi hasar gördü Pompalı silahtan çıkan saçmalar 2 gözünü kaybetmesine neden oldu. Baba Ahmet Parmaksız Pompalıdan çıkan saçmalardan sağ tarafında eline ve ayağını kullanmaz hale geldi.
Kavga sonrası Amcaoğlu Halil Parmaksız ölürken Baba Ahmet Parmaksız vücudunun sağ tarafını kullanamaz hale geldi. Silahla amcası oğlunu vuran Halil Parmaksız ise çıkan silahlı kavgada çenesi hasar gördü ve 2 gözünü kaybetti. Adam öldürmekten cezaevine giren Halil Parmaksız 2 ay cezaevinde yattıktan sonra 2 gözü görmediğinden cezaevi şartları ihtiyaçlarını karşılayamadığından tahliye oldu. 8 çocuk, 12 torun sahibi Baba Ahmet Parmaksız kardeşlerinden kan davalısı olduğundan köyde tarlasını evini bırakarak Şanlıurfa’ya kaçtı. Kendisi  ve oğlu  çatışmada sakatlanan  Baba Ahmet Parmaksız bir de özürlü oğlu var 2 odalı bir evi kiraya tutun baba şuanda ailede kimse çalışmadığından kira zamanı geldiğinde evden çıkartılacak.
Amcası oğlunu vurmaktan 2 ay cezaevinde yatan cezaevi şartları ihtiyaçlarını karşılamadığından tahliye olan her 2 gözünü kaybeden Halil Parmaksız(2)” çok pişmanım bir anlık öfke neye mal oldu okulumu bırakmak zorunda kaldım babam sakaktandı amcam mezara gitti Vicdanım sızlıyor çok pişman” olduğunu belirti.
“1 KIZ YÜZÜNDEN 1 KİŞİ MEZARA 1 KİŞİ GÖZLERİN KAYBETTİ”
Halil Parmaksız” Akçakale doğumluyum Atatürk lisesinde okul okuyordum biz akrabalarımızla Kız meselesi yüzünden bir davamız oldu. bu bir anlık oldu şeytana kapıldık oldu. Karşı taraftan 1 kişi öldü ve bende 18 yaşında 2 gözümü tamamen kaybetmiş durumdayım ve babamda sağ göğsünden ve bacağında ağır yaralandı. Ben daha önceleri geceleri fabrikada çalışıp gündüzleri okul okuyordum bu olaydan dolayı çok pişmanım biz bu dünya da din kardeşiyiz ben gözlerimi ve okulumu kaybettim babam sağlığından oldu şimdi bize bakacak kimse yok bu olaydan çok pişmanım içim devamlı sızlıyor bir anlık öfke çok şey değiştiriyor, biz düştük başkaları düşmesin benim göz nakli olmam lazım ama Türkiye’de olmuyor yurt dışında olmaz gerek ona da imkânımız yok” dedi.
“TARLAMIZI EVİMİZİ BIRAKTIK GELDİK ŞİMDİ KİRAYI ÖDEMİYORUZ”
Baba Ahmet Parmaksız” daha önce Akçakale’ye bağlı Naneli köyünde oturuyorduk bir kan davası oldu şimdi çok pişmanız ben yaralandım oğlum 2 gözü gitti. Onlardan 1 kişi öldü, ben kolumdan bacağımdan, göğsümden sağ tarafımı kullanamıyorum sakatlandım bir işte yapamıyorum köydeki tarlayı evimizi bıraktık buraya geldik, burada kirada oturuyoruz kira zamanı geldi. Ödeyemiyoruz ben işsizim çocuklarım bir özürlü, biri çıkan olayda 2 gözünü kaybetti şimdi çok pişmanız bizi barıştırdılar başta sayın Dr. Feridun Öncel vesile oldu bütün bu barışta emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.
“KİM BU OLAYLARA SEBEBİYET VERİYORSA İNSANLIĞINDAN ŞÜPHE DUYARIM”
Barış Elçisi Dr. Feridun Öncel” İnsanoğlu bu topluyu görünce ağzı düğmeleniyor kim ki bir şeytana uyar böyle olaylara sebebiyet verirse insanlığından şüphe edilir. Bu insanlarda bu haldeler bende bu insanları bu halde görünce insanlığımdan utandım bizim gayemiz bu tür olayların tekrarlanmamsı onanlarında barışla sonuçlanması diliyorum” dedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49