Evet Haftalardır Şanlıurfa’da bir türlü galip gelemiyorduk ve Ankaraspor maçına çıktık,takım olarak galibiyet için sahada hiçbir şey yapamadık, oynayamadık şu ana kadar 3 tane hoca değiştirdik ama görüyoruz ki her şey hocada bitmiyor hatalı hoca değilmiş aslında ayrı ayrı baktığımız zaman hepsi kaliteli futbolcular ama bir türlü takım olamadık ve olmamaya devam ediyoruz.Haftalar önde Prensipte anlaştığımız Nurullah Sağlam hoca Şanlıurfaspor’u izlediği zaman ve bu takıma gelsem dahi bu takımı şampiyon yapamam demişti ve bütün Urfalılar Nurullah hocaya yüklendik ve Urfalı düşmanı dedik ama görülen köy Kılavuz istemez,bir ata sözü derki doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar Nurullah sağlam doğruları söylemiştir artık bundan sonra arkamıza bakmadan ilk yarının sonuna kadar ne puan toplarsan avantajdır.
 
İkinci yarıda yapılacak iyi ve kaliteli transferler ile belki şampiyon olamasak bile ilk altı için gereken çabayı gösterip oradan çıkmamız gerekiyor.
 
Başarıya aç taraftarlar yine gereken görevlerini yaptı ve tribünleri 20 bin dolayında taraftar doldurdu ve takımı ateşleme anlamında bir şeyler yapmaya çalıştı ama yenilen gollerden sonra adeta yıkıldılar ve hayal kırıklığı yaşadılar.Ankaraspor teknik direktörü takımı galip olmasına rağmen 90 dakika yerinde durmadı ve futbolculardan motive etti iyi bir takıma karşı oynadık ve yenildik.
 
Maç sonrası Başkan Fethi şimşek ve yöneticilerin Hayri üzüntülü olduklarını görüldü bundan sonra takımın bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49