Şanlıurfaspor’da haftalardır galibiyet yüzü göremiyordu şu ana kadar gelen 2 teknik direktörde çare olamayınca Denizlispor maçı mağlubiyeti sonrası 3.teknik direktör Reha Kapsal’da çare olamadı ve istifa etti yönetim takım başına Şanlıurfa’nın özünden yetişmiş Şanlıurfaspor futbolculuk yapmış ,alt yapıda hocalık yapmış HÜSEYİN DAĞ hocaya görev verildi bence layıkıyla yerine getirmiş oldu ve bugüne kadar gelen teknik direktörlerin yerine çıksaydı durum farklı olurdu diye düşünüyorum.
 
Maç öncesi futbolcular ve teknik heyet kenetlendi takım olarak maça cezalı 2 defans oyuncumuzdan yoksun bir şekilde A.demirspor Maçına çıktık maça Şanlıurfaspor etkili başlamasına rağmen girdiği pozisyonları gol’e çevirmeyince rakip A.demirspor oyunu dengeledi Şanlıurfasporun sağ kanatın da ki Ercan’ın gününde olmamasından yararlanan Adanademirspor 24 dakikada soldan gelişen hızlı atakta rakip takım golü ile öne geçti.Takım olarak bu dakikadan sonra oyunu bu defa Şanlıurfaspor oyunu dengelesede girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarı sahadan mağlup ayrıldık.
 
İkinci yarı Hüseyin dağ İlk yarıda yapılan hataları ve Ercan’ın Etkisizliğini görünce oyuna müdahale etti Ercan yerine izzeti oyuna aldı ve takım olarak daha iyi mücadele etmeye başladık 64 dakikada Yousef ceza sahasına verilen etkili pası gole çevirince skor 1-1 getirdi.
 
Bu dakikadan sonra taraftarında desteği ile Şanlıurfaspor sayısız gol pozisyonlarına girmeye başladık tribünde hop oturup hop kalktık ,Protokol Tribününde Başka Fethi Şimşek olmak üzere tüm yöneticiler heyecanla maçı takip ediyorlardı.Şanlıuraspor’un ikici gol’ü gelince tüm stadyum ayağı fırladı Protokol Tribünümde başta başkan olmaz üzere herkesin gözleri doldu tüm yöneticiler birbirlerine sarılarak gelen golü ve daha sonrada galibiyeti sevinerek kutladılar.
 
Hakemin son düdüğü ile adeta stadyum bayram sevinci yaşandı buda 8 hafta sonra kendi sahamızda galip gelememenin mutluluğunu futbolcular ,teknik heyet ve yöneticiler saha içinde doyasıya kutladı maraton tribünü önünde Futbolcuların Teknik direktör Hüseyin Dağ’ı omuzlara alması gözlerden kaçmadı.
 
Maç sonrası Şanlıurfaspor da yaşanan galibiyeti soyunma odasında futbolcular,teknik heyet ve yöneticiler doyasıya kutladı.
 
Bizde bundan sonra Hüseyin Dağ ve Ekibine Başarılar Diliyoruz. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49