Alınan kötü sonuçlardan sonra geçen hafta teknik direktör Raşit Çetiner'in istifasının ardında çıkılan maçta deplasmanda Fethiyespor'u yenen Şanlıurfaspor da işler yerinde giderken hafta içi kupa maçında 2.lig ekibi Giresunspor'a yenilerek kupada elenmemiz yönetimi ve taraftarı bir hayli üzmüştü.

Kupayı unutun tüm ağırlığını bundan sonra  lige veren Şanlıurfaspor kendi sahasında karşılaştığı ligin güçsüz ekibi Denizlispor maçını rahat kazanarak taraftarlara nefes aldırdı

Tavşanlılinyitspor maçında stadyum ışıklarında yaşanan problem nedeniyle tff bu maçı gündüz 15:00 de oynatması ve hava sıcaklığı nedeniyle maça taraftarlar fazla ilgi göstermemesi gözlerden kaçmadı.

maça yeni teknik direktör Nurullah sağlam protokol tribünde izledi Şanlıurfaspor takım olarak bugün iyi mücadele etti ve skoruda buldu başkan fethi şimşek bugün çok ama çok heyecanlı bir şekilde maçı  takip etti ve her golden sonra yerinden kalkarak takımı ayakta alkışladı, yönetici arkadaşları ile  gol sevinci yaşadı; yönetimin ne kadar birlik ve beraber olduklarının bir küçük göstergesiydi.

Şanlıurfaspor umarım Nurullah sağlamla iyi bir hazırlık yapıp deplasmanda karşılaşacağımız Adana demirspor maçında da iyi oynayıp 3 puan alır iyi bir seri yakalarız Şanlıurfasporumuza süperlik yolunda başarılar dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48