Şanlıurfaspor 3 maçtır kendi sahasında galip gelemiyor ,geçen hafta kendi sahasında oynadığı 1461 maçında mağlup olan Şanlıurfaspor bir başka Karadeniz ekibi Samsunspor ile golsüz berabere kaldı oyun olarak geçen maçlara göre Şanlıurfaspor’a biraz daha iyi futbol oynanmaya başlanmıştı tabi bu hafta içi oynadığımız ve 3 puan aldığımız Balıkesirspor maçının da etkisi çok fazla oldu.
 
Ligde 12.hafta olmasına rağmen Şanlıurfaspor’da ilk 11 oluşmaması dikkatlerden kaçmıyor Ömer Can Göksu takımın oyun alanında müdahalesi bir hayli farklı oluyor Samsunspor maçında maç golsüz devam ederken ve sakatlanan Banahane’nin yerine İsmail haktan odabaşını alıyor yine gol bulamayan takıma şuana kadar geldiği günden bu yana bir türlü uyum sağlayamayan orta saha oyuncusu Fotakisi aldı ve beklenen bir türlü olmadı gecen sene takımda golcü sorunu vardı bu senede maalesef takım oyunu oynayamıyoruz.Maç maç takımın performansı değişiyor buda Şanlıurfaspor taraftarını ve yönetimini sevindirmiyor.
 
Şanlıurfaspor’da Ömer Can Göksu’nun yerine bu liglerde deneyimli olan bir hoca ile görüşülüp milli maç arasında takımın başına getirilmeli yeni hoca 15 günlük arada takımı motive edip sanki lige yeni başlayacak gibi bir hava yaratması ve şampiyonluk yolunda güzel futbol oynatır ve bu taraftarı ve yönetimi sevindirir.
 
3 puanlı sistemde alınacak ardı ardına puanlar bizi yukarılara taşımamıza neden olur zaten şampiyon olmak için ilk altının içinde olmamız yeterli olacaktır takım olarak kalan maçlarda üst sıralardaki takımlarla oynamaya başlayacağız.
 
Şanlıurfaspor takımına bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49