Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Yönetim Toplandı
Kocaeli Green Park Kartepe tesislerinde yapılan antrenmanı Şanlıurfaspor Başkan Vekili Sayın Uğur Büyükhatipoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, Sportif İşler Sorumlusu Maruf Güneş,  Proje Geliştirme sorumlusu Mehmet Çavuş ve Mali İşler sorumlusu Nabi kırmızı izledi. Daha sonra Teknik Direktör Raşit Çetiner ile bir araya gelen yöneticiler takım hakkında bilgi aldı.
 
Akşam saatlerinde Kocaeli Green Park Kartepe  tesislerine katılacak olan Başkan Fethi Şimşek ve diğer yöneticilerimiz eşliğinde yönetim kurulu toplantısı yapılacak.
 
Teknik Direktör Raşit Çetiner ve yardımcıları yönetiminde bu sabah yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan sarı yeşillilerimiz idmana ısınma koşularıyla başladı. 5'e 2 ve pas çalışmasıyla devam eden çalışma, taktik idmanının yer aldığı program sonrası yarım sahada oynanan maçın ardından son buldu.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49