Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Yıldırım İdman yurdu emin adımlarla ilerliyor
Şanlıurfa'nın hentbol erkekler 2. Ligde temsil eden ve şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Yıldırım İdmanyurdu Spor Kulübü evinde ağırladığı Elazığ Gençlik takımını 38-19 farkı yendi.
Şanlıurfa'nın hentbol erkekler 2. Ligde temsil eden ve şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Yıldırım İdmanyurdu Spor Kulübü evinde ağırladığı Elazığ Gençlik takımını farklı mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Maç sonrası Gençlik Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü Nezih Çiftçi, sahaya inerek kulüp başkanı ve sporcuları farklı galibiyetlerinden dolayı tebrik etti, spor ve sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Kulüp Başkanı Yusuf Yıldırım, "Takımımız emin adımlarla şampiyonluğa gidiyor. Bu galibiyeti başta Şanlıurfa Valimiz Sayın Salih Ayhan ve bize destek olan tüm sevenlerimize armağan ediyorum. Liderliğimiz devam ediyor önümüzdeki hafta Adana takımı ile oynayacağız bu önemli maçta tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimizi takımımıza destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48