Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Yetim, Yapılacak Transferlerle Başarıyı Yakalayacağız

Şanlıurfaspor Yönetimin Bir Otelde yapılan toplantıya Kulüp Başkanı Emin Yetim, Ahmet Bulut, İbrahim Halil Haktankaçmaz, Reşit Yıldız, Hasan Kaya, Feyat Güllü ve çok sayıda basın mensupları katıldı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ilk yarıda takım olarak başarılı olmadıklarını ve gönül isterdi ki ilk yarı şampiyonu olarak noktalamaktı olduğunu söyledi.

Yetim, “İlk yarıda oynadığımız maçlar baktığımızda takım olarak başarılı olamadık. Ama ikinci yarıda yapılan transferlerle takıma güç atarak istediğim başarılı sonuçları alarak layık olduğumuz yere geleceğiz.” Dedi.

“Şimdiye Kadar Bir Allah’ın Kulundan Destek Almadık”

Şanlıurfaspor yönetimi şimdiye kadar bir Allah’ın kulundan destek almadıklarını dile getiren Başkan Yetim, “Kongrede mangalda kül bırakmayan ve destek olacaklarını söyeleyn insanlar hani verede. Şimdiye kadar hiç kimseden maddi destek alamadık.

Maddi desteği bırakın, maçları oynadığımız 11 Nisan Stadyumuna destek amaçlı reklam almak için gittiğimiz her yerde biz Şanlıurfaspor’a destek olmayacağız dediler.

Özellikle organize sanayi bölesinde çalmadık kapı bırakmayarak bir Allah’ın kulu destek amaçlı reklam vermedi. Hep kendi ayaklarımızın üstünde durmaya çalıştık. Allah’ın izniyle ikinci yarıda yapacağım transferlerle hedeflediğimiz şampiyonluğu inşallah yakalarız.” Diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49