Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Yeni Transferler İlk Antrenmanlarına Çıktı

Şanlıurfaspor, devre arası kamp dönemini Antalya'da sürdürüyor. Teknik Direktör Serdar Bozkurt'un günü çift antrenmanla sürdürdüğü kamp döneminde son olarak iki futbolcunun daha transferleri yapıldı. Sarı Yeşilli Ekip, ilk yarıda Diyarbekirspor'da forma giyen stoper Fırat Arıkan ile Giresunspor'da forma giyen kaleci Tolgahan Acar'ı renklerine bağlarken, yeni transferler ilk günden antrenmanlara başladı. Takımla kısa sürede uyum sağlayan Arıkan ve Acar'ın performansı göz doldururken, ekip genelinde moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlendi.

ÇAĞLAR BİRİNCİ DE KAMPTA

İkinci yarı için sıkı çalışan ekipte deneyimli futbolcu Çağlar Birinci de kampa katıldı. İlk gün 5"e 2 top kampa çalışmasına katılan ve ardından düz koşu yapan Çağlar Birinci, ekibin moraline moral kattı. 14 Ocak tarihine kadar kamp sürecini geçirecek takım, ardından ikinci yarının ilk maçı için Ankara'ya geçiş yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49