Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyespor deplasmanda güldü

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Viranşehir Belediyespor, ligin 12. Haftasında deplasmanda Kahramanmaraş ekibi Elbistanspor ile karşı karşıya geldi.
Elbistan İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan Viranşehir Belediyespor, maça hızlı başlayan taraf oldu. Geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol arayan Viranşehir, 20. Dakikada Tugay Komşu'nun golüyle 1-0 öne geçti.
Maçın ikinci yarısında da rakip kaleye yüklenen Viranşehir, 50. Dakikada Ahmet Altınay'ın kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı. Maçta başka gol çıkmayınca Viranşehir Belediyespor, sahadan 2-0 galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini sürdürdü.
Bu galibiyetin ardından puanını Viranşehir Belediyespor, bu galibiyetle puanını 20'ye yükselterek 6. sıraya yerleşti.
Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Elbistan deplasmanında alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik ettiğini söyledi.
Yaptıkları hoca değişikliğinin takıma olumlu yansıdığını belirten Başkan Çelik, galibiyet serisini üç maça çıkarmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Viranşehir Belediyespor teknik direktörü Seyithan Özdaş ise, maça çok iyi hazırlandıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, oynanan oyundan ve alınan 3 puandan dolayı futbolcularını tebrik etti.
Üst üste alınan üç galibiyetten dolayı iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Özdaş, bu çıkışlarını ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49