Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfanatik Ödülleri dağıtıldı
Urfanatik Gazetesinin düzenlemiş olduğu yılın sporcusu ödülleri verildi.
Şanlıurfa’da yayın hayatına merhaba diyen Urfanatik Gazetesi Şanlıurfaspor ve Amatör takımlarına büyük katkı sağladı. Urfanatik Gazetesinin 2012-2013 futbol sezonunda yılın sporcusu,  yılın takımı, yılın hakemi ve yılın hocasını seçmek için toplanan kuponlar sayım sonucunda yılın sporcuları seçildi.
Jüri üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Bahattin Canbeyli, Sabah Gazetesi ve Türkiye Spor Yazarlar Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım ve Urfanatik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak'ın katılımı ile kupon sayımları yapılarak yılın sporcuları tespit edildi.
Kopun sayımları sonucunda yılın sporcusu 1455 kuponla Mehmet Doğan seçilirken, yılın takımı 1463 kupon ile Karaköprüspor, yılın hakemi 1045 kuponla Muhittin Gürses ve yılın hocası 1455 kuponla Karaköprü Belediyespor’dan Ahmet Görgün kazandı.
PTT. 1 Liginde Şanlıurfspor kendi evinde konuk ettiğinde TKİ Tavşanlı Linyintspor mücadelesinin devre arasında yılın sporcularına ödülleri verildi. Ödül törenine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve Urfanatik Gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak katıldı.
Yılın takımı seçilen Şanlıurfa’yı 3.lige yükselme BAL liginde temsil eden Karaköprü Belediyespor’a ödülünü Vali Celalettin Güvenç Karaköprü Belediyespor yöneticisi Remzi Ay takdim etti. Yılın hocası Karaköprü Belediyespor’dan  Ahmet Görgün’ün ödülünü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba verdi. Yılın futbolcusu Karaköprü Belediyespor oyuncusu Mehmet Doğan’ın ödülünü Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız verdi.  Yılın hakemi seçilen Muhittin Gürses ödülünü Urfanatik Gazetesi sahibi Tahir Gülebak’ın elinden aldı.
Şanlıurfa’ya atandığı günden bu yana gerek Şanlıurfspor’a gerekse Amatör takımlarına vermiş olduğu desteklerinden dolayı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e desteklerinin anısına Urfanatik Gazetesi İmtiyaz sahibi Tahir Gülebak tarafından plaket verildi.
Ödül töreninde bir konuşma yapan Urfanatik Gazetesi İmtiyaz sahibi Tahir Gülebak” Yıllar önce toprak sahada mücadele ederdik şimdi ise valimizin büyük desteği ile il merkezi ve ilçelerde yapılan suni çim sahalarda futbolcularımız daha rahat bir ortamda maçlarını oynamaktalar. Bizleri bu günleri yaşatan başta sayın Vali Güvenç olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49