Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Urfalı kız attığı frikik golüyle Beşiktaş'ta futbolcu olma şansını yakaladı
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatıyla köylerine yaptırılan halı sahada ilk kez oynayan ve attığı frikik golüyle dikkati çeken 11 yaşındaki Zekiye Kadıoğlu, görüntüsünün sosyal medyada yer almasının ardından Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı'ndan davet aldı.
Bakan Kasapoğlu dün ise sosyal medya hesabından halı sahada futbol oynayan 11 yaşındaki Zekiye Kadıoğlu'nun videosunu, "Şanlıurfa Viranşehir Sarıbal Köyü, Bu gole şapka çıkarılır şapka. Bu haftaya Zekiye'nin harika serbest vuruş golüyle başlıyoruz." ifadeleriyle paylaştı.
Kısa bir süre sonra ise Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı, sosyal medya hesabından Bakan Kasapoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak, "Sevgili Zekiye, Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı olarak seni aramızda görmekten mutluluk duyacağız." ifadeleriyle Zekiye'yi davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49