Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfasspor'da transfer çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanının tekrardan Emin Yetim'in seçilmesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan kulüp yönetimi geçtiğimiz haftalarda Kırşehir Belediyespor'dan Şerif Doğan ile 2 yıl, Karaköprü Belediyespor'dan Emirhan Korkmaz ile 3 yıl ve Boluspor oyuncusu olan ve Şanlıurfaspor'da geçtiğimiz sezon forma giyen Muhammed Raşit Yöndem ile 3 yıl, Trabzonspor'dan Behlül Aydın ile 1 yıl, İstanbulspor'dan Şiyar Kepir ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Kulüp Başkanı Emin Yetim ile beraber gerçekleştirilen imza töreninde Şanlıurfaspor ile 2 yıllık anlaşma yapan stoper Kemal Can Aydemir Başkan Emin Yetim ile beraber imzaları atarak taraftarları sevindirdi. Üst üste yaptığı transferler ile yoluna devam eden Şanlıurfaspor bugün yaptığı yeni açıklamada; ''Şanlıurfasporumuz, Kocaelispor'dan stoper Kemal Can Aydemir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı'' ifadelerinde bulunularak transferin gerçekleştiği açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49