Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’da tek hedef galibiyet
PTT 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfaspor Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Pazartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren PTT 1'inci Lig ekibi Şanlıurfaspor'un forvet oyuncusu Yasin Avcı, "Maçı kazanarak galibiyeti bizden çok şey bekleyen taraftarımıza hediye edeceğiz" dedi.
Ligin ilk haftasında evinde Karşıyaka ile 2-2'lik berabere kalan sarı yeşilli ekip, Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Gap Vadisi'ndeki antrenmanın ardından açıklama yapan Yasin Avcı, Manisaspor karşısında galip gelmek istediklerini belirtirken şöyle konuştu:
“İlk hafta istediğimizi alamadık. İlk hafta maçları her zaman zordur ona rağmen kazanmak istiyorduk. Son dakikaya kadar 2-1 galip götürdük ama son anda konsantre eksikliğiyle bir gol yedik. Hedefe oynuyorsak, Manisaspor kazanmamız gereken bir maç. Onlar da iyi bir takım, kazanmak isteyecekler. Geçen yıl Manisaspor finalde kaybetti. Bu nedenle Manisaspor için de zor bir maç olacaktır” dedi.
 
MAÇ PAZARTESİ OYNANACAK…
PTT 1. Ligi 2. Hafta maçında Şanlıurfaspor deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı 26 Ağustos 2013 Pazartesi günü saat: 20:00’da oynanacak. Bu önemli maçta Şanlıurfaspor taraftarlar takımlarına destek vermek için Manisa’ya akın edecek 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48