Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’da bayramlaşma töreni düzenlendi.
 Şanlıurfaspor’da bayramlaşma töreni düzenlendi.

Şanlıurfaspor kulübü sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşmaya Şanlıurfa Valisi Celaleddin Güvenç, İl Özel idaresi genel sekreteri ve Şanlıurfaspor 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, İl genel Meclis başkanı ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Mustafa Yavuz, Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu ve Şanlıurfa belediye başkan vekili İbrahim Güllüoğlu, Şanlıurfaspor basın sözcüsü Gökhan Gökmen, Ticaret odası başkanı ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Sabri Ertekin, yöneticiler Mehmet Çavuş, Vedat Bucak, Mehmet Kaya, İsmail Bağıban,Ferudun Geçgel, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu, Futbolculari tesis personeli ve taraftarlar katıldı.

Vali Güvenç, Herkesin bayramını kutladığını belirterek, Kurban Bayramı'nın tüm yurda ve Şanlıurfaspor’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Güvenç, Futbolcular ve taraftarlarla tek tek bayramlaşırken, futbolculara başarılar diledi ve her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49