Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor yeni teknik direktörü belli oldu
Misli.Com 2 lig beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor teknik direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayırdı.
Takımın başına Emin Yetim yönetimi geldiği günden bu yana Şanlıurfaspor’da görev yapan Kemal Kılıç 3 haftalık dönemde galibiyet yüzü görmeyen Şanlıurfaspor yönetimi karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı. Teknik direktör arayışına giren Urfaspor yönetimi, yeni teknik direktörünü buldu. Bu kapsamda Kılıç dönemi kapanarak Şanlıurfaspor teknik direktörlüğüne sportif eski Beşiktaşlı Tolgahan Doğantez ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim nezaretinde Şanlıurfaspor tesislerinde sezon sonuna kadar karşılıklı anlaşarak sözleşme imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49