Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor'un Yeni Teknik Direktörü Ali Tandoğan

TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor'un hocası İsmet Taşdemir, önceki gün takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Şanlıurfaspor Kulübü , Denizlispor'un başarısız olduğu için 3 ay önce yolladığı Ali Tandoğan ile anlaşmaya vardı.

Ali Tandoğan

25 Aralık 1977 Orta saha oyuncusu. Şu anda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynamaktadır.

Futbola Manisa Salihlispor’un alt yapısında 8 yaşındayken başlayan Ali Tandoğan, 17 yaşına kadar amatör olarak futbol oynadı. Ardından Salihlispor ile 2. Lig’de profesyonel olarak futbol oynamaya başladı. 2. Lig’de oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Ali Tandoğan, Denizlispor’a transfer oldu ve beş buçuk yıl bu takımın formasını giydi. Denizlispor ile ikinci ligde şampiyonluk yaşayan Ali, Gençlerbirliği’ne transfer oldu. 2 sezon Gençlerbirliği’nde oynayan Ali Tandoğan, Rıza Çalımbay'ın isteği ile 2005/2006 sezonunun başında Beşiktaş'a transfer oldu. Sağ kanadı etkili kullanabilen futbolcu, isabetli ortaları ve zaman zaman serbest vuruştan attığı gollerle de tanınmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49