Öne Çıkanlar restore mıllı bırlık ve kardeslık sanlıuırfaspor buyuksehır harran

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor, Sağanak Yağışta Çalıştı

Şanlıurfaspor, devre arası kamp dönemini Antalya'da günde çift idmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve ekibinin tüm futbolcularla birebir yakından ilgilendiği kampta takım genelinde moral ve motivasyonlarının yüksek olduğu gözleniyor. 8. günü de geride bırakan ekip sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağışa rağmen işi sıkı tutarak ısınma ve yüksek şiddette interval antrenman gerçekleştirdi.

BOZKURT: FORMAMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYACAK İSİMLERİ TERCİH EDİYORUZ

Kampı yarılayan ekibin sıkı bir antrenman süreci yaşadığını belirten Teknik Direktör Serdar Bozkurt yaptığı değerlendirmesinde "Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Hiç bir sıkıntımız yok. Havanın yağmurlu olmasına rağmen, koşu için özel izin aldık ve antrenman yaptık. Biraz sayımız azdı ama transferler yavaş yavaş geliyor. Ankara Demirspor maçına iyi bir kadro ile gireceğiz. Öte yandan görüştüğümüz ve transfer çalışmaları tamamlanmak üzere olan arkadaşlarımız var. Şanlıurfaspor formasını en iyi şekilde taşıyacak isimleri tercih ediyoruz. Camiamıza şampiyonluğu yaşatacak bir takım kurmaya devam ediyoruz" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49