Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Kombine Satışları Başladı
PTT 1.Ligde mücadele eden  takımımız Şanlıurfaspor’un 2013-14 futbol sezonu için hazırladığımız kombine kart satışlarımız başlıyor.
 
Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ahmet Gökhan Gökmen yaptığı açıklamad” Bu sezon Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner’in istediği ve Transfer komitemizin yapmış olduğu iç ve dış transferlerimizin ardından Kocaeli Kartepe kamp çalışmalarımızı tamamladık.
 
Yarın Kendi tesislerimizde bir araya gelecek olan futbolcularımız  sezon öncesi  tüm hazırlıklarını Şanlıurfa’da yapacaklardır.
 
Bu sezon için tüm planlarını Şampiyonluk için hedefleyen Yönetimimiz, spor kamuoyunun beklentilerini yerine getirmek için bir birinden değerli futbolcuları kadrosuna katmıştır. Transfer sezonu içerisinde Teknik heyetimizin isteği doğrultusuna eksik görülen mevkilere takviye yapacağız.
 
2013-14 futbol sezonu için Şampiyonluk hedefleyen takımımıza  taraftarlarımızın tam destek vermelerini arzuluyoruz. Takımımıza her türlü desteği verecek olan fedakar taraftarlarımızın da üzerine düşen görevi yapacaklarından eminiz. 30 bin seyirci kapasiteli GAP Arena stadyumunun her hafta dolmasını arzulamaktayız. Taraftarlarımız  çok sevdikleri takımlarına tam destek vermeleri ve stadyuma daha rahat girerek koltuklarında oturmaları için bir kombine bilet almalarını beklemekteyiz.
 
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sezonda kombine bilet alacak olan taraftarlarımıza yönetim olarak büyük avantajlar sağlamaktayız.
 
Kulübümüzün  değerli kongre üyeleri ise bir adet kombine kartını %50 indirimle kulüpten alabileceklerdir.
 
1 Ağustos 2013 Perşembe günü başlayacak olan Kombine kart satışlarımızın fiyatları ise şöyle:
 
GOLD TRİBÜN: 500 TL
 
NUMARALI TRİBÜN:250 TL
 
MARATON TRİBÜN 100 TL
 
KALE ARKASI TRİBÜN 50 TL
 
Öte yandan   İl Özel idaresi Genel Sekreterimiz ve Kulüp Başkan Vekilimiz Sayın Uğur Büyükhatipoğlu’nun çalışmaları neticesinde  Atatürk bulvarı üzeri,  Topçu Meydanında ve 11 nisan meydanında kurulacak olan Şanlıurfaspor store’de , gezici standlarda ve kulüp idare binasında kombine kart satışlarımız  1 Ağustos 2013 başlayacaktır.
 
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49