Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Kahramanmaraş maçı hazırlıklarına başladı
TFF 2. Lig Beyaz Grupta haftayı Zonguldak Kömürspor galibiyeti ile kapatan Şanlıurfaspor, ara vermeden hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Ali Tandoğan, antrenman öncesinde futbolculara yönelik kısa bir konuşma yaparak, Kahramanmaraşspor maçını kazanıp, ilk yarıyı galibiyetle kapatmaları gerektiğine vurgu yaptı. Daha sonra gerçekleşen idmanda; Zonguldak Kömürspor maçında forma giyen oyuncular, rejenerasyon çalışması yaparken, diğer grup ise pas çalışmaları yaptı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.
İdmanı Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Kulüp Başkan Vekili Giray Küçük izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49