Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor ikinci yarıya çift idmanla hazırlanıyor
Devre arası kamp dönemi için Antalya'da bir araya gelen Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor bugün 2. gün sabah programına çıktı. Mevcut futbolcu kadrosu ile sabah erken saatlerde gerçekleştirilen antrenman ilk olarak ısınma ve düz koşu ile başladı. Kalecilerin ayrı özel çalıştırıldığı antrenman yaklaşık iki saat sürerken, Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve yardımcıları tüm futbolcularla yakından ilgilendi. Süreç içerisinde transferler de gerçekleştirecek olan Şanlıurfaspor, ikinci yarıya daha dinamik bir kadro ile çıkmayı planlıyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla kampa devam edecek ekipte moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48