Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

ŞANLIURFASPOR'DA KAMP DÖNEMİ BAŞLADI
Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor yeni sezon öncesi bir yandan transfer çalışmalarını hızla sürdürürken, diğer yandan Bolu Termal Otel'de birinci etap kamp dönemine start verdi. 14 gün sürecek birinci etap kamp dönemine transferleri yapılan tüm futbolcular katılım sağladı. Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştiren futbolcuların moral ve motivasyonlarının yüksek olduğu gözlemlendi. İlk gün değerlendirmesi yapan Teknik Direktör Gürses Kılıç, "Bugün yeni sezonun ilk antrenmanını yaptık. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun. Kaza bela olmadan, sakatlık olmadan bir sezon geçiririz inşallah" dedi.

BAŞKAN VEKİLİ KAYRAL: TRANSFERLERİMİZ DEVAM EDECEK
Kamp sürecini takip eden Şanlıurfaspor Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral ise yeni sezon için transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkan Vekili Kayral "Bolu'da ilk dönem kamp sürecimiz başladı. İki etap ve 14'er günlük bir kamp dönemi içerisinde olacağız. Transferlerimiz devam ediyor ve devam edecek. Transferin son gününe kadar tüm çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bir Hayalimiz Var diyerek yola çıktığımız bu sene İnşallah o sene bu sene diyerek Şanlıurfaspor'umuzu şampiyon yapacağız. Bolu'dan tüm Şanlıurfaspor'a gönül verenlere selamlarımızı iletiyoruz" diye konuştu.
Başkan Yardımcısı Mehmet Özyavuz da "Şanlıurfaspor için elimizden geleni yapacağız. Takımımızı en iyi yerlere getireceğiz. Bir hayalimiz var ve o hayalimizi gerçekleştireceğiz İnşallah" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48