Öne Çıkanlar Vali Erin sanlıurfa urfa trafık kazası ogrencı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor'da 3 imza birden
Yeni sezon için Şampiyonluk hedefi belirleyen Şanlıurfaspor'da bugün üç imza birden atıldı. Kulüp anlaşma sağladığı ve önceki sezon Samsunspor'da oynayan Ferhat Çulcuoğlu, GMG Kastamonuspor'dan Birkan Öksüz ve Altay SK'dan Çağlar Birinci'yi Sarı Yeşil renklere bağladı. Taraftarın yoğun ligi gösterdiği imza töreninde Başkan Emin Yetim, kamp süreci ile birlikte toplamda 25 futbolcuyu Şanlıurfaspor'a kazandırmak istediklerine vurgu yaptı.

BAŞKAN YETİM: 25 FUTBOLCUMUZU RENKLERİMİZE BAĞLAYACAĞIZ
Transferlerle ilgili değerlendirme yapan Başkan Emin Yetim, "Transfer sezonu başladığı günden bu yana çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün de 3 futbolcu kardeşimizi Sarı Yeşil renklere bağladık. Daha önceden de 10 futbolcu ile birlikte toplamda 13 transferimiz oldu. Bundan sonra da yapacağımız transferler yine önemli isimlerdir. Kamp dönemi ile birlikte 25 futbolcumuzu kulübümüze kazandırmak istiyoruz. Bu yılki sloganımızı ise 'Bir Hayalimiz Var' şeklinde belirledik. Hep birlikte sezon sonunda gülen ekip biz olacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48