Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Sanlıurfaspor Açılışı Yaptı
 PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un 2013-2014 sezonu açılışı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'inde katıldığı bir törenle gerçekleştirildi. 
GAP Arena Stadyumu'nda Şanlıurfaspor takımı taraftarlarla buluşarak sezonu açtı. 

Törene katılan Bakan Çelik, burada yaptığı konuşmada, bölgede Süper Lig'e aday Şanlıurfaspor'dan başka güçlü bir takımın bulunmadığını ifade ederek, "Güneydoğu'dan spor adına, futbol adına bir sesin yükselmesi gerekiyor. Geçtiğimiz yıllarda dayanışma içerisinde PTT Liğine çıktık. Şimdi yapılan bütün hazırlıklar, bütün çalışmalar Süper Lig'de Şanlıurfaspor'u görmek içindir. Biz Milletvekili, Belediye Başkanı, Valimizle hep Urfalılar olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz, ayrılığımız gayrılığımız yok" şeklinde konuştu. 

Taraftarların Şanlıurfaspor'u maçlarında yalnız bırakmamasını ve desteklemelerini isteyen Bakan Çelik, bu desteklerinde centilmenlik kuralları içerisinde olmasını istedi. 

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek ise taraftarların şampiyonluk için susadığını ve kendilerinin de bunu gerçekleştirmek için bütün çabalarla çalışacaklarını ifade etti.

Daha sonra oyuncular tek tek tanıtıldı.  

Buradan ayrılan Bakan Çelik, Anadolu Gençlik Derneği tarafından Mısır'ın Adeviyye Meydanındakilere destek için düzenlenen Topçu Meydanındaki etkinliğe katılarak burada teravih namazını kıldı. 

Törene Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Abdülkerim Gök, Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49