Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor 2023'e Hızlı Başladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta liderliğini sürdürerek sezonu şampiyonlukla bitirmeyi hedefleyen sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor'da sıkı hazırlık sürüyor. Devre arası kamp döneminde bir haftayı geride bırakan ekip, günde çift antrenmanla işi sıkı tutuyor. Teknik Direktör Levent Devrim ve yardımcılarının tüm futbolcularla birebir ilgilendiği günün antrenmanı sabah saatlerinde fitness ile başladı. Belirlenen programa tabi tutulan futbolcular öğleden sonra ise yeşil sahalara inerek çalışmalarına devam etti. Isınma, koordinasyon ve 5'e 2 top kapma çalışması ile süren günün antrenmanı daha sonra taktiksel hücum organizasyonları, pozisyonlar ve sınırlı alanda oyun ile tamamladı. Sarı yeilli ekip önümüzdeki günlerde de antrenmanlarını sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49