Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'spor Çorum mesasinde
Şanlıurfaspor, 2022-2023 sezonunun ilk karşılaşmasına Pazar günü 11 Nisan Stadyumu'nda çıkıyor. Transferleri ile yepyeni bir takım oluşturan Şanlıurfaspor, uyum sürecini de hızlı bir şekilde tamamlayarak sezonun ilk maçına odaklandı. Kulüp tesislerinde Kemal Kılıç Teknik Direktörlüğünde ilk maça sıkı bir şekilde hazırlanan takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlenirken, kulüp yönetimi de kendilerine iletilen tüm eksiklikleri anında tamamlıyor.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan sarı yeşilli ekipte teknik heyet tüm futbolcularla birebir ilgilenirken, ilk maç için de mutlak hedef galibiyet olarak belirlendi. Her gün düzenlenen antrenmanlara katılım sağlayan futbolcular da galibiyetle lige başlamak için yoğun performans sergiliyor.
Şanlıurfaspor ilk maçına 11 Nisan Şehir Stadyumu'nda Pazar günü saat 20.00'de çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49