Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Reha Kapsal imzayı attı
Şanlıurfaspor'da, Ömer Can Göksu ile sözleşmenin feshedilmesinin ardından takımın başına Reha Kapsal getirildi
 
Şanlıurfaspor'da, teknik direktör Raşit Çetiner'in istifasının ardından takımın başına getirilen Ömer Can Göksu'nun sözleşmesi geçen pazartesi yönetim kuruluyla yapılan görüşmenin ardından karşılıklı olarak fes edildi. Göksu'nun ardından teknik direktör arayışına giren sarı Yeşilli ekip, Ümit Milli Takımı ile en son Karşıyaka'yı çalıştıran Reha Kapsal ile masaya oturdu. Görüşmenin ardından prensipte anlaşma sağlanan Kapsal, bugün Şanlıurfaspor Tesisleri'nde düzenlenen törenle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Şanlıurfaspor Sosyal Tesislerinde resmi imza töreni yapıldı. İmza törenine Sportif İşler Sorumlusu, Mustafa Yavuz, Sportif İşler Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, Mali İşler Sorumlusu Nabi Kırmızı, Kulüp İdare Amiri Vedat Bucak ve Sportif Direktör Murat Daldık katıldı.
 
Reha Kapsal, "Çalışmadığım dönemde aktif olarak sporun içerisinde yer aldım. Süper lig heyecanını yaşadım. Bir çok kulüpte yer aldım. Şanlıurfaspor gibi büyük bir potansiyeli olan takıma uyuyan bir dev bir futbol şehri olan Şanlıurfa'da olmaktan son derece mutluyum. Şanlıurfaspor'da çok büyük bir potansiyel var amacım Şanlıurfaspor'un Süper Lige çıkması için mücadele etmektir. Urfaspor’u e başta seçme sebebim beni heyecanlandıran bir proje bu. Burada en önemli şey Urfa taraftarı. Bu anlamda Urfa taraftarını yanımızda görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
 
Sanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, “Şanlıurfaspor büyük bir kulüp. Şanlıurfaspor Ligdeki hızla yükselişine ve şampiyonluk yolundaki tırmanışına devam etme adına kurumsal bir yapılaşmaya girmişti. bugünden itibaren değerli hocamız Reha Kapsal ile anlaşıyoruz. İnşallah şimdi imza atacağız. Reha Kapsal gerçekten hem Türk futbolunda, hem medyada çok önemli bir değer. İnşallah Urfa’ya da, Urfaspor’ada çok önemli katkılar sağlayacaktır. dedi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49