Öne Çıkanlar Başkan Beyazgül sanlıurfa 4 Yaralı Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Karaköprü galibiyete odaklandı

TFF 3. Ligde 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor ilk devrenin son maçında yarın sahasında Osmaniyespor’u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı siyahlı ekip galibiyete kilitlenerek maç saatini beklemeye başladı. Son haftalarda sahada üstün bir oyun sergilemesine rağmen galibiyet alamayan Karaköprü ekibi maçı kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı hafta içi maça iyi hazırlandıklarını belirterek bu maçta şanssızlıklarını kırmak istediklerini dile getirdi. Yozgatlı, “Geçen hafta Tekirdağ maçında yine çok üstün oynamamıza rağmen sahadan beraberlikle ayrıldık. Gerçekten iyi mücadele ediyoruz ama gol atmakta sıkıntı çekiyoruz. Deplasmanda alınan bir puan da önemlidir. Bu hafta Siverek’te oynayacağımız maçta taraftarlarımızın da vereceği destekle rakibimizi mağlup ederek şanssızlığımızı kıracağımıza inanıyorum. Bu maçta taraftarlarımızın ve Siverek’teki futbolseverlerin desteğini istiyoruz, inşallah galip geleceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor’un yarın Siverek Fırkan Tüysüz stadında oynayacağı maç 13.00’te başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49