Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Karaköprü 3 puanı aldı

TFF 3. Lig 3. grupta Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 12. haftasında sahasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile karşı karşıya geldi. Sağanak yağmur altında oynanan maçı ev sahibi Karbel Karaköprü Belediyespor Umut Dilek’in 17. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Yüksek tempoyla geçen maçta ev sahibi Karaköprü Belediyespor daha üstün bir oyun sergilerken, her iki takım da bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı. 17. dakikada Karaköprü Belediyespor’da son haftaların formda golcüsü Umut Dilek kendi oluşturduğu pozisyonda kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve takımına 3 puanı getirdi.

Karbel Karaköprü Belediyespor bu sonuçla son 3 iç saha maçından galip gelmeyi başarırken, son 7 lig maçında da mağlup olmadı. Karbel Karaköprü Belediyespor grupta 23 puanla 5. sırada yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49