Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Hazırlık Kampı Bitti
PTT 1. ekibi Şanlıurfaspor Hazırlık kamp çalışmalarını tamamladı.
2013-2014  Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe Green park tesislerinde sürdüren sarı yeşilli ekibimiz hazırlıklarını tamamlayarak yuvaya dönüş yapıyor.
 
Teknik direktör Raşit Çetiner ve yardımcıları yönetiminde günde çift antrenman yaparak yoğun bir kamp dönemi geçiren sarı-yeşilli oyuncularımız, yeni sezonda oluşacak kadroda yer alabilmek için müthiş bir performans sergileyerek mücadele ettiler.
 
Şanlıurfasporumuz iki etaptan oluşan Kartepe kampında toplam 5 hazırlık müsabakası gerçekleştirdi. İlk hazırlık müsabakasında Fc Dilagori'ye 3-1 mağlup olan takımımız. 2.Etap hazırlık maçlarında Kahramanmaraşspor ile 3-3 berabere kaldı 2. hazırlık müsabakasında Kocaelispor karşısında 3-2 ve Adanaspor karşısında ise 2-1 galip geldi. Son olarak Azerbeycanın Aşgabat takımı ile hazırlık maçı yapan takımımız sahada çıkan tatsız olaylardan dolayı müsabakayı yarım bırakarak sahadan ayrıldı.
 
 
2013-2014 Sezon hazırlık Kampını bitiren Sarı-yeşilli ekimizin 3 gün izinli geçirerek 31.07.2013 (Çarşamba) günü Şanlıurfaspor Sosyal tesislerinde toplanarak 01.08.2013 (Perşembe) günü yeni sezon hazırlıklarına Start verecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49