Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Gökmen, Galibiyet bizi sevindirdi
Şanlıurfaspor Pazar günü oynadığı Kahramanmaraşspor’u yenerek 3 puan aldı.
Şanlıurfaspor Basın sözcüsü A. Gökhan Gökmen yaptığı açıklamada”
Pazar günü evimizde oynadığımız Kahramanmaraş’ı yenerek 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Bilindiği gibi; daha önce Karşıyaka ile Manisaspor ile berabere kalmıştık. Bu puan kayıplarını telafi etmek ve şampiyonluk yolunda ilk 3 puanı alabilmek için Kahramanmaraş maçı, bizim açımızdan büyük anlam taşıyordu. Maçtan önceki açıklamalarımızda dile getirmiştik; ‘Bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılacağız’ diye. Çok şükür arzuladığımız 3 puana bu maçta ulaştık. Güzel bir oyunla sahadan galibiyetle ayrıldığımız için  çok mutluyuz.  Galibiyetten dolayı teknik heyet ile futbolcularımızı kutluyorum. Ayrıca 90 dakika boyunca takıma büyük destek veren tüm taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olarak, bu 3 puanı da taraftarlarımıza hediye etmek istiyorum. Taraftarlarımızın bu maçta olduğu gibi tüm maçlarda bizi yalnız bırakmamalarını bekliyoruz.
 
Ligin üçüncü haftasında aldığımız bu galibiyetin devamını da getirmek istiyoruz. İnşallah bundan sonra oynayacağımız maçlardan da 3 puanla ayrılıp, galibiyet serisi yakalarız. Çünkü bizim hedefimiz şampiyonluk ve bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz. A’dan Z’ye herkes Şanlıurfaspor’un şampiyonluğuna inanıyor. Her ne kadar ilk iki haftada istediğimiz puanları alamasak da, bu sonuçlar kesinlikle bizleri yanıltmamalıdır. Çünkü takımımız oynadığı tüm maçlarda güzel performans sergiledi. Bunu son Kahramanmaraş maçında gördük. Güzel futbolla 3 puana kavuştuk. Belki bulduğumuz net gol pozisyonlarından faydalanabilseydik bu maçı farklı bir skorla kazanırdık. Ancak olmadı sonuçta 3 puanı aldık. Bundan dolayı da çok mutluyuz.
 
Önümüzdeki hafta da deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Geçen sezon Süper Lig’den düşen ve şuanda da ligimizin güçlü takımlarından olan İstanbul deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılabilmek için çalışmalarımıza sıkı bir şekilde başlayacağız. Bu maç kolay olmayacak. Ancak bizim kimseden korkumuz yok. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Bu maçada galibiyet parolasıyla hazırlanacağız.
 
Öte yandan Milli maç arasından dolayı verilen aradan dolayı futbolculara 4 gün izin verildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49