Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe- Galatasaray Maçı Şanlıurfa'da Oynanacak

“Kupa Voley” Erkekler kategorisi final etap eşleşmeleri, maç ve yayın takvimi belli oldu. Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda Ziraat Bankası, İnegöl Belediyespor, Arkasspor, Maliye Piyango, İstanbul BBSK , Fenerbahçe, Halkbank, Galatasaray HDI Sigorta takımları arasında oynanacak olan Voleybol Yarı Final ve Final Voleybol müsabakaları TRT Spor ve TRT Avaz’dan naklen yayınlanacak.

15 Aralık 2017 Cuma

12.00 Ziraat Bankası – İnegöl Belediyespor

14.00 Arkasspor – Maliye Piyango

16.30 İstanbul BBSK – Fenerbahçe

18.30 Halkbank – Galatasaray HDI Sigorta

16 Aralık 2017 Cumartesi

15.00 Yarı final TRT Avaz

17.30 Yarı Final TRT SPOR

Final etap öncesi 14 Aralık 2017 Perşembe günü Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda saat : 13.30’da etabın medya toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantıya Türkiye Voleybol Federasyonu Liglerinden sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve final etabında mücadele edecek takım kaptanları katılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49