Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Eskişehirspor- Şanlıurfaspor
Bu sezon lige hazırlık aşamasında büyük çaba harcayan TFF 2. Lig Beyaz Grupta Mücadele eden Şanlıuraspor geçtiğimiz hafta kendi evinde karşılaştığı Ankara Demirspor karşısında 1-0'lık skorla maçtan galip ayrılmıştı.

Ligin ilk maçında kendi evinde galibiyeti elde eden Şanlıurfaspor büyük heyecan yaratırken, gözler bir daha ki hafta oynanacak olan Eshişehirspor maçına çevrilmişti. Bugün saat 19:00'da Eskişehir'de gerçekleştirilen mücadelede büyük çaba harcayan Şanlıurfaspor galibiyeti hedeflemişti.

Mücadelede oyuncuların gösterdiği üstün performans ile maçtan galip ayrılması beklenen Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor ile 0-0 berabere kaldı. Üstün başarı sağlayan ancak sonunun bir türlü sevince bağlanmadığı maçta isteneni alamayan Şanlıurfaspor, evine 1 puanla dönüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49