Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Daha ligin başındayız
 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, "Oyuna kötü başladık mağlup duruma da düştük, ancak iyi bir karakter göstererek galip duruma geçmemize rağmen son dakikada yediğimiz golle 1 puana razı olduk" dedi.

Çetiner“Futbolcu arkadaşlarımızın bu havaya alışık olduğunu düşünerek, 15 gündür şehrimizde çalışıyoruz. Oyuna kötü başladık, mağlup duruma düştük ama tabi iyi bir karekter gösterdi oyunculargalip durumaa geçtik. Bu arada ilk yarıda çok net 1-2 tane pozisyon kaçırdık. İkinci yarıda oyunun gerçek mutlak hakimi bizdik, Karşıyaka kalemizde gelmedi dersek yeri olabilir. Oyunun büyük bir çoğunluğu üstünlüğümüz altında geçti ve bu arada çok net pozisyonlarda kaçırdık. İşte bu Sercan’ın vurduğu bir top yandan gitti, İsmail Haktan’ın vurduğu bir top üstten gitti. Bir top ortadak kaldı onu atamadık, neticesinde elimizdeki topu verdik. 88. Dakika da hiç hesapta olmayan bir gol yedik bu bizi tabi son derece üzdü. Bizi üzerken seyircimizi de bizi sevenleri, gönül verenleri de üzdü ama bu ilk haftadır ilk haftalar her zaman çok zor geçer. Telafisi çok çok uzun haftalar var önümüzde her geçen hafta üstüne koyarak devam edeceğiz. Göze daha hoş gelen, daha savaşçı bir futbol oynayacağız ve yüklendiğimiz misyonu yerine getireceğiz diye düşünüyorum. Bu takım bizim takımımız, benim takımım ben kurdum bu takımı, ümit ediyorum ki bu arkadaşlar kendilerine gönül veren insanları mutlu edeceklerdir, sakin ve kararlı olmalıyız.” Dedi. 

 Şanlıurfaspor’lu Sercan Yıldırım; “İlk maça 3 puanla başlamak istiyorduk kısmet olmadı inşallah önümüzdeki hafta hazır bir şekilde devam edeceğiz. Ben tabi kendi bireysel olarak sonradan oyuna girdim ve şans buldukça daha iyi olacağıma da inanıyorum. Bugün biraz daha üstüne gitmeye çalıştım, iyi oynadığımı düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda hem goller atarak bunu tüm lige vermek istiyorum ve sezon sonunda da gülen taraf bizler olmak istiyoruz, İnşallah bunu başaracak güçteyiz.” Dedi.

  Murat Kayalar ise; “Gerçekten ilk maçlar çok zor geçiyor bunu da bugün gördük. Oyuna iyi başlayamamız bizim için dez avantak oldu. Seyircimizin baskını oyunun başında iyi kullanmalıyız diye düşünüyorum. Bu arada yediğimiz gol bizi demorize etti daha sonra toparlandık oyunu çevirmemiz bizim adımıza olumlu bir şey fakat bunu koruyamamız yine bizim adımıza olumsuz bir şey, geçen seneki şanssızlığımız, talihsizliğimiz yine devam ediyor bu konuda daha dikkatli olmalıyız diye düşünüyorum. 1 puanı kabul etmek zorunda kaldık, ilk maçta taraftarlarımıza camiamıza 3 puan hediye etmek isterdik ama olmadı, artık yapacak bir şey yok daha hazır hale gelip önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız diye düşünüyorum.” Dedi

  Maçın ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Karşıyakaspor antrenörü Mustafa Ati Göksu; “Öncelikle ben 2 takımın oyuncuları da 40 derece sıcakta mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Tabiki böyle sıcak havada futbol oynamak biraz zor ama bizim oyuncularımız da rakip oyuncularda iyi mücadele verdiler. İlk devre ilk dakikalarda direkten dönen sonra tekrar direkten sıyıran bir topumuz, kale içinden çıkan toplarımız var. Tabi bunlar birinci golden sonra devamı gelse maçın şekli belki daha değişik olurdu, yine de buradan puan aldığımız için mutluyuz, tüm oyuncularımı ben tekrardan ediyorum. Beraberlik golünü atan oyuncumuz bizim alt yapıdan genç oyuncumuzdur, bu oyuncumuzun gol atması bizleri tabiki çok mutlu etti. Bundan sonraki mücadelelerde yeni sezonda tüm takımların hepsine başarılar diliyorum.” Dedi.

  Karşıyakaspor’lu Gökhan Aydaş; “Gidip gelen bir maç oldu önce öne geçip ardından geri düştüğümüz bir maçı gerçekten bu sıcakta döndürmek zor oldu ama biz her zaman golü bulabilen bir takımız çünkü hücumu tercih eden bir takım olduğumuz için gol bulabileceğimizden emindik. Geriye düşmemiz bizi demorize etse de gol bulmamız bizim için sevindiri oldu, buradan 1 puan aldığımız için mutluyuz.” Dedi.

 Karşıyakaspor’lu Erdi Kazakoğlu ise; “Maça oyun olarak iyi başladık, golü bulduktan sonra skordan ziyade oyunu tutamadık, bunun neticesinde de golü gördük kalemizde, ikinci devre takım geriye düştükten sonra güzel bir reaksiyon gösterdi bence, her iyi futbol hemde güzel oyunla golü de bulduktan sonra bu şartlar altında beraberlikte kötü bir sonuç değil, bu sıcakta da böyle bir mücadele vermek tabiki zor oldu, önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.