Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir 4 maçta 4 galibiyet
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2’inci Grup maçında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Şanlıurfa’nın diğer temsilcisi Viranşehir Belediyespor ile Viranşehir ilçe stadında karşı karşıya geldi.
Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip 36. Dakikada Lokman Akyıldız’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 ile sonuçlanırken iki yarıya değişiklikle başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü İhsan Karabulut verdiği taktiklerle ve ikinci yarıda sergilediği oyun kurgusu ile ikinci yarıda bambaşka bir takıma hüviyetine bürünen Büyükşehir Belediyespor baskılı oyunu 55. Dakikada Viranşehir Belediyespor’dan Mustafa Çakır ile skora denge getirdi.
Daha sonra atakları sıkılaştıran Büyükşehir Belediyespor kendi altı yapısında yetişen ve bu yıl oynadığı futbol ile tüm futbol camiasının dikkatini çeken 20 yaşındaki Yıldız futbolcusu Sinan Kızılay 80 ve 87. Dakikada sahneye çıkarak 2 gol atıp durumu 3-1’e getirdi. Maçın ilerleyen dakikalarda başka gol sesi çıkmayarak ve maç 3-1 ile sona erdi.
Dolayısıyla Büyükşehir Belediyespor takımı sezon başında futbol kamuoyunun neredeyse şans tanımadığı Urfalılardan Kurulu takımı ve başında tecrübeli teknik patron İhsan Karabulut hocanın sihirli dokunuşları neticesinde grupta oynadığı biri iç saha 3’ü dış saha olmak üzere müsabakalardan 4-4 yaparak namaglûp unvanı ile puanını 12’ye çıkararak grupta Liderliğini sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49