Şanlıurfaspor geçen hafta deplasmanda Sancaktepe karşısında son dakika golü ile galip gelince gözler kendi sahasındaki Amedspor maçına çevrilmişti maçın tam berabere biteceği düşünülürken bir son dakika golü ile Şanlıurfaspor üst üst 2.maçınıda galip bitirerek ligde kalma yolunda umutlarını yükseltti.
Son iki maça bakarsak yeni alınan oyuncuların performansını tam anlamında sahaya yansıtılmadığı görünsede Can Erdem’in kalitesi ile maçlara direk etkisi olduğu gözlerden kaçmadı Amedspor’a atılan 2 golde de Can Erdem’in direk etkisi oldu bundan sonraki maçlarda da golleri ile de katkı sağlayacağına inancımız tamdır.
Şanlıurfaspor yönetim kurulu takımı ligde tutması için gerekli transferleri yapmıştır bu sezon ligde kalır önümüzdeki sezon için iskelet kadroyu koruyarak daha iyi bir Şanlıurfaspor izleriz diye düşünüyorum. Maçlara sayın valimiz Abdullah Erin’in gelmesi taraftarı da mutlu ediyor birlik beraberlik ile bu takım eski güzel günlerine dönecektir.
Ligde kalma yolunda üst üste alınan galibiyetler çok önemliydi üst sıralardaki takımlar ile puan farkını 3 puana kadar indirdik Gümüşhane , Hacettepe , Niğde , Velimeşe ve İnegöl takımları Şanlıurfaspor dan üstün bir kadroları yok tek fark Şanlı takımın puan kayıplarıydı galibiyetler devam ederse 3-4 hafta sonra düşme toparsının üstüne çıkacağız. Bugün alınan galibiyet sonrası yönetim kurulu takıma prim verecek ve futbolcuların moralleri daha da üst seviyeye çıkacaktır.
Şanlıurfaspor önümüzdeki hafta sonu Kahramanmaraş deplasmanına gidecek bu maç biraz daha stressiz geçecek çünkü rakip Kahramanmaraşsporun ligde hiç bir iddası yok hedefleri Play- Off du ama şu durumda 5 sıradaki Uşakspor ile 10 puanlık fark olması ve 2. devre takıma takviye fazla düşünmemesi bunun bir göstergesi olarak görünüyor. Şanlıurfaspor bu maçta da yenilmeyeceğini düşüyorum puanla kente dönecek ama galip gelmesi halinde ilerleyen haftalara stressiz gitmesine neden olacaktır.
Şanlıurfaspor teknik direktör Cüneyt Biçer hocanın takımı biraz daha etkili futbol oynaması için çaba sarf etmesi gerekiyor maça oyunu okuma anlamında biraz yetersiz kalıyor oyuncu değişikliğinde yanlış tercihler yapması gözlerde kaçmıyor 2 haftalık alınan galibiyet de belki gözlerden kaçabilir ama mağlubiyetlerde direk hedef haline gelir umarım Cüneyt hocada üzerimden stresi atarda takıma daha da katkısı olur.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49