Sezona şampiyon bir kadro kurarak başlayan Şanlıurfaspor'da her geçen hafta işler yolunda gitmemeye başladı oynanan kötü futbol ve puan kayıpları şanlıurfaspor taraftarını çok üzmüştür.Geçen hafta sonu istanbul b.b. takımından öne geçmemize rağmen skoru koruyamamamız ve akabinde mağlubiyetimizden sonra gözler kendi sahamızda oynayacağımız tavşanlı linyitspor  çevrilmişti.Maç öncesi şanlıurfaspor taraftarları eski masör ve Şanlıurfalı Mehmet tosunu türbine çağırarar bağırlarına bastılar.
Hafta içi olması sebebi ile 12.bin dolayında Şanlıurfaspor taraftarının gap arena stadyumunda yerini almıştı,Şanlıurfaspor Raşit Çetiner hoca Takımı 4  hafta sonra 11 de bir dizi değişiklik yaparak sahaya Sezer Bodur,Fotokis, Abdulhamit Yıldız 11 ile sahaya çıkmıştı,sankoh sakatlığı nedeni ile ilk 18 bile alınmamıştı ve maçı türbün'de izlemek zorunda kaldı.
Şanlıurfaspor 8.dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Sercan yıldırım gole çevirince ben bu akşam farklı galip geleceğimizi düşünüyordu ama maalesef işler yolunda gitmedi Şanlıurfaspor bir türlü ikinci golü bulamadı buda rakip takımın kalemize yüklenmesi anlamında  pozitif etki yarattı.
ikinci yarı 62.dakikada stadyumun elektrik kesintisi nedeniyle oyun 30 dk kadar durdu,bu galip olan şanlı urfasporumuzu bir hayli etkiledi ışıkların gelmesi ile tavşanlı linyitspor   takımı gol atmak için Şanlıurfaspor kalesini abluka altına almaya başladı ve 75.dakikada eski oyuncumuz zafer çevik'in golüne engel olamadık.Zafer çevik'in golünden sonra tavşanlı linyitspor futbolcularının eski masör mehmet tosuna gidip sarılmaları gözlerden kaçmadı  ve adeta golü ona hediye ettiler.Bu golden sonra stadyumda Raşit istifa sesleri yükselmeye başladı,buda görülüyor ki Şanlıurfasporun takım olmamış ve lige havla atmış havası vermeye başladı.
Oysaki Raşit Çetiner Hocanın Kurmuş olduğu bu takımın açık ara lider olması bekleniyordu alınan kötü sonuçlardan sonra taraftar ve yönetimin bir hayri üzüntülü olduğu gözlendi.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49