Sayın valimiz,yöneticilerimiz ve sivil toplum kuruluş başkanları Şanlıurfalı sanatcı Mahmut Tuncerinde izlediği maçta adeta Adanaya çıkarma yapan Şanlıurfaspor 2 hafta da alınan 6 puanla liglerde bende varım diyerek deplasman'da Adanademirspor maçına çıktı.
Şanlıurfaspor tam deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öğle oynadı Zaman zaman iyi futbol oynama'ya çalışan takım , yeri geldi oyunu soğutmak anlamında gerekeni yaptı ve zorlu Adana deplasmanında gerekli puanı alarak kente döndü.
2 Haftadır Şanlıurfaspor'un sanki yeni transfer edilmiş bir oyuncusu sahneye çıktı Youssef Yeşilmen attığı şık gol ile oynadığı maçlarda bugüne kadar bu futbolcu nerdeydi diye taraftarlar konuşmaya başlattı böyle iyi bir futbolcuyu takıma kazandıran yöneticilerimize teşekkür etmeden geçemiyorum. Adanademirspor  maçta da takımın bir başka göz dolduran orta saha oyuncusu sankoh  idi oyundan çıkana kadar sahada basmadık yer bırakmadı geçen haftalardaki sakatlığı nedeni ile Ömer Can hoca onu erken oyunda almış olabilir.
Takım olarak her gecen hafta biraz daha iyi oynamaya başlıyoruz.Milli takım maçları nedeniyle 2 hafta maç yapmayacak takımımız Cuma gününe kadar futbolculara izin verildi.Takım cumartesi günü Şanlıurfa'da kendi tesislerinde Boluspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
Artık gerçek şanlıurfaspor taraftarı Boluspor maçına 30 bin kişilik Gap Arena stadyumunu doldurması ve takıma 90 dakika destek vermesini gerektiğini düşünüyorum.
Yönetimin bu arada yeni teknik direktör sorununu da çözmesi gerekiyor şuan takımın başında bulunan Ömer Can hoca ve Şanlıurfalı hemşerimiz Hüseyin Dağ takımın gerekli kondisyon ile hazılıklarını sürdürüyorlar yeni teknik direktöründe gelerek takımın artık üst sıralara ve şampiyonluk yolculuğuna başlaması lazım.
Yöneticilerinden Sayın İbrahim Güllüoğlu Futbol şubesine geçtikten sonra takımda birlik beraberligin yükseldiğini görüyoruz.
Sayın Fethi Şimşek başkanımıza ve değerli yönetim kurulumuza güveniyoruz bu takımın yerinin burası olmadığına biliyoruz.
Şampiyon ŞANLIURFASPOR diyor bir sonraki köşe yazımda tekrar görüşmek dileğiyle............ 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49