Şanlıurfaspor Haftalardık Deplasman’da ve Kendi Sahasında Puan Alamaması Herkes Tarafından Bu Maç Öncesi Bizleri de Tedirgin Ediyordu, Ama Şanlıurfaspor Bu Defa Puan Kaybına İzin Vermedi.
 
Gelelim Bugün ki Oynadığımız Kahramanmaraşspor –Şanlıurfaspor Müsabakasına İki Takım İçinde 3 Puan Acısından Çok Önemli Bir Maçtı,K.maraşspor İçin Ligin Alt Tarafından Kurtulmak Adına Bu Maça Çıkmıştı.Şanlıurfaspor’da ise İlk Altı Acısından Çok Kritik Bir Maçtı,İki Takım Arasında Kağıt Üzerine Bakarsan Şanlıurfaspor Galibiyete Daha Yakın Olan Bir Ekip Görünümündeydi Malum Kadro Olarak ta K.Maraşspor’dan Çok Üstüm Bir Kadroya Sahip İdi Şanlıurfaspor Bunu da Alınan 2-0 Skorla da Tescillemiş Oldu.
 
Bugün Sahaya Çıkan 11 de 4 Tane Yeni Transfer ve Alt Yapıdan Gelen İzzet Canlıka Oynadı Sezonun İlk Yarısına Oranla Takım Olarak Gençleşmeye Gidilmişti ve Buna Göre 2-3 Hafta Sonra Sahada Daha İyi Koşan Bir Takım Görünümü Kazanacağız.
 
Bugün Takımda Öne Çıkan Bir Oyuncu Vardı Oda Yousef Yeşilmen, Hem Attığı Gol Hem de 90 Dakikada Ceza Sahasında Banahane ye Yapmış Olduğu Asis ile Bu Günün Urfaspor Adına Yıldızı Parlayan Bir Oyuncu Oldu. Ama Takım Olarak Deplasmanda Oynanması Gereken Futbolu Oynadılar Reha Kapsal Hoca Yerinde Değişiklikler Yaptı Elinde Olan Kadronun En İyi 11 Sahaya Sürmüştü Herhalde Alınan 3 Puanı Futbolcular Teknik Heyete,Yönetime ve Şanlı Taraftarlara Hediye Etmişlerdir.
 
Bu Hafta Sonu Cumartesi Ligin Bana Göre En İyi Takımı İstanbul Büyükşehir Belediye Sporla Cumartesi Günü Saat 19:00 da Kendi Sahamızda Oynayacağımız Bu Maçın Şanlıurfaspor Açısından Büyük Önem Taşıyor. Takım Olarak Bir Seri Galibiyete İhtiyacımız Var ve Kendi Sahamızdaki Bu Puan kaybına da Son Vermek Gerekir.Şanlı Taraftarımızı da Bu Haftaki Önemli Maça Gelerek Takımlarını 90 Dakika Destek Vermesi Gerekiyor.
 
Kahramanmaraş’ta Bugün Şanlıurfa’dan Giden Yaklaşık 500 Dolayında Taraftarların Maç Öncesi ve Maç Sonrası Taşlı Saldırı Olmuştur. Böyle Olayların Yaşanmaması Sporun Dostluk ve Kardeşlik Olduğunu Bu Günkü Yaşanan Olayları Tüm Kahramanmaraş’a Mal Etmemek Lazım Sadece Bazı Kendi Bilme Bazı Kahramanmaraş Taraftarının Yapmış Olduğu Muhtelif Bir Olaydır.
 
Şanlı Takımın Teknik Heyetine, Futbolcularını ve Yöneticiler Güzel Galibiyetten Dolayı Kutluyorum. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49