Şanlıurfaspor sezona şampiyonluk parolasıyla yola çıktı. Ancak ne şampiyonluğa nede Play-Off’a kalabildi. Şanlıurfalılar futboldan uzaklaştı.
Şampiyonluk parolasıyla takımı devir alan Fethi Şimşek ve ekibi bir türlü Şanlıurfaspor'u istediği seviyeye getirmedi. Daha önceleri hafta sonları statı taraftarlar doldururken bu yıl Şanlıurfspor ligi hep aynı taraftar grubuyla oynamak zorunda kaldı.Oynanan futbol ve istenilen sonuçlar olmadığından taraftarlar futboldan soğudu. mevcut Başkan yönetim tekrar aday fakat hafta sonu yapılan kongrede kimsenin gelmemsi bu takım sahipsiz mi kaldı diye futbolseverler tarafından konuşmaya başlandı. Şanlıurfspor 'da Borcun çok yüksek olduğu yapılan beyanlardan ve  yapılan transfer çalışmalardan takımın küçülmeye doğru gidildiği görüldü. Şanlıurfalıların futbol sevgisinden  daha da uzaklaşacağı görünüyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48