Yerine göre Özür dilemenin de bir erdemlik olduğuna inananlardanım. Bugün tüm Şanlıurfa halkından ‘özür’ diliyorum. Özür dilememdeki neden ise üstüne basa basa altını çize çize AKP treninden bizzat AKP lideri Erdoğan tarafından indirilen ve bizzat Erdoğan’ın ifadesi ile ‘Bu trenden inenler bir daha bu trene binemez!’ denilen Belediye Başkanı Fakıbaba’nın yeniden AKP saflarına katılmış olmasındandır.
       Evet, AKP lideri ve bu ülkenin Başbakanı olan Erdoğan’ın sözlerine, duruşuna kandım ve Fakıbaba’nın bir daha AKP trenine binemeyeceğine inandım. Başbakana inandım! Erdoğan’a kandım! Ben de bu transferin olamayacağını söyledim durdum.
     Meğer siyaset Demirel’in söylediği üzere dün dünmüş!
     Meğer siyaset bu denli dengesizlikmiş!
     Meğer siyasette kimin neyi ne zaman söylediğinin bir önemi yokmuş!
     Meğer AKP lideri Başbakan ve aynı zamanda ismi Davos FATİHİ olarak anılan Erdoğan’ın da söylediklerinin bir anlamı, manası yokmuş!
     Erdoğan’ın Fakıbaba’ya ikinci kez AKP rozetini taktığı görüntüyü görünce inanın çok sevdiğim Siyasetten soğudum! Siyasilerden de ne yalan söyleyeyim daha fazla korkar hale geldim!
     Peki, siyaset böylemi olmalı?
     Bence hayır.
     Ama benim hayır dememin bir anlamı, manası yok. Çünkü kişiler kendilerine göre doğru, etik buldukları yolda yürüyüp gidiyorlar.
      Belediye Başkanı Ahmet E. Fakıbaba’ya diyecek bir sözüm yok.
      Ama Şanlıurfa adına şunu da söylemeden geçmek istemem.
      Başkan eğer AKP’ye geçebilme adına harcadığı enerjisinin, yaptığı kulisler ve verdiği mücadelenin yarısını ikinci dönem bu şehrin otopark ve şehir içi ulaşım rezaletine son vermek adına yapmış olsaydı başarılı olurdu.
       İşte size bir rezalet örneği.
       AKP lideri ve Başbakan Erdoğan grup toplantısında trenden indirdiği Fakıbaba’yı ikinci kez aynı trene bindirip rozetini takarken Şanlıurfa’lı ise Belediyenin abide de su kotundan dolayı yaptığı ve tüyü bitmemiş yetimlerin paralarını bir kez daha mühendislik hatasının tamirini olarak yer altına gömüldüğü saatlerde evlerine veya işlerine gidebilmek adına rezaletle haşır neşir oluyorlardı.
         Abidedeki mühendislik hatası asla affedilemez.
         Sorumsuz sorumlular kimler?
         Bunlar hakkında nasıl bir işlem yapıldı? veya yapılacak? bilinmez ama siyasette bir oyun hesaplarını yapanlar söylediklerini çiğneyip yollarına devam etmeyi ne yazık ki hüner sayıyorlar. İşin asıl garip olan tarafı ise bu tür ilişkilere böylesi derin U dönüşlerine birçoklarının alkış tutması, destek vermesi. Ağlanacak halimize ne yazık ki gülmeye devam ediyoruz. İnanın bu beni daha da korkutuyor.
 
 
        Yeniden görüşmek umudu ile… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49