Ey insanoğlu dünyaya da mı sığmadın. Sonunda bunu da gördük. Marsta yaşayan var mıdır bilinmez ama oradaki taşın toprağın başına gelecekler için şimdiden üzülüyorum. Başlarına gelecekleri bilmeden tatlı tatlı durup kalakalıyorlardı öylece. Şimdi insanoğlu ile tanışma zamanı. Birde tersyüz halleriyle tanışacaklar. Çünkü insanlar geliyor. Hem de dönmemecesine…
 
       Aklıma Amerika kıtası geldi birden. Orda yaşayan on milyonlarca Kızılderili’nin gelen bu yabancıların getirdikleri barut medeniyetleri ile nasıl katledildikleri. Hem de barbar ve cani olarak tanıtılarak dünyaya. Ya da İngiltere’nin taşeronluğu ile Filistin’e gelen Yahudiler. Birde intihar eden bir gazeteci vardı ya hani Afrika’da açlığından dolayı kampa sürünen çocuğun başında bekleyen akbabanın resmini çekmiş ve intihar etmişti ya hani. Fotoğraf makineleri da götürürler mi ki acep. Ey insanoğlu iyi bir şey gelmiyor ki aklıma. Darbesiz olmaz, muhakkak darbeler de olmalı siz en iyisi şu Sisi midir ne zımbırtı ise onu da alın maksat ayağınız alışsın yanına da Esad eşantiyon olsun ha olmaz mı? Elbette her Firavun’un bir Musa ‘sı da olacaktır bu da böyle biline.
 
 
 
     Danimarkalı bir şirketin organize ettiği bu proje şimdiden çok ses getirdi öyle değil mi?  Kırk kişilik koloni için yüz bin başvuru varmış.  2022 yılı için planlanan bu deneme için on bir Türkiyeli de varmış ilginç çok az geldi bana. Gerek yarısı Türkiyeli olaydı. Onların da yarısı Urfalı. Orda doğacak çocukların nüfus cüzdanlarında doğum yeri : Mars yazardı ama aslen urfalıyıh ağe derler di her hal…
 
 
 
      Şundan eminim biliyor musunuz? Silahları muhakkak olacaktır o gideceklerin ya da Atom bombaları falan. Hiroşima yapacakları bir yer ya da birbirlerini imha etmek için. İlla bir sivri zekâlı vardır canım aralarında. Farklı ırklar olacağı için canları da sıkılmaz çünkü bol bol ırkçılık savaşı da yaparlar orda ne güzel her şey dünyadaki gibi. Elindeki adalet terazisi ile bir özgürlük heykelini de götürürler mi ki. Yok yok onu kargo ile gönderir Amerika hazretleri sonra.
 
 
 
       Soğuk coca cola ve mc. donalts ları da olur sanırım. Olmazsa 30 dakikada dünyadan pizza siparişi verirler,  zamanında gelmezse bedava. Bankalarda olmalı dünyadan anne babalar ocuklarına eft yaparlar çünkü. Bence çok güzel bir şov proğramı çıkacak ortaya. Çünkü sürekli yayınlar yapılacak oradan. Ben diyeyim “biri bizi gözetliyor” siz diyin “sörvayvır”. Ya da ikisinin ortası bir program olur yıllarca sürecek.
 
 
       Yolculuğa katılacak çok değerli Urfalılar size sesleniyorum sakın ha isot tohumlarınızı yanınıza almayı unutmayın yoksa maazallah olacakları düşünemiyorum… ha bide fırıncı Meheme ustayı da alın yoksa isotları kim pişirecek Aç kalırsız ha…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49