Şanlıurfaspor’un eski takım kaptanlarından Turan Erdem futbolu bıraktıktan sonra Şanlıurfaspor’un alt yapısı, minikler ve yıldızlar takımını kurdu. Daha sonra Doğan Yıldız 75 Amatör Spor Kulübünü kurdu. Bu takımlardan yetişen futbolcular başta Şanlıurfaspor olmak üzere Türkiye’nin çeşitli takımlarına futbolcu yetiştirdi. Şanlıurfaspor’un Şampiyon olduğu sezon Şanlıurfasporu çalıştırdı takımı lider olarak bıraktı ve takım o yıl Şampiyon oldu. Bir çok takımda örgencisi futbol oynarken bir çok takımda da Teknik Direktör olarak öğrencisi var. Türk futboluna büyük katkısı olan  Turan Erdem şu anda mersin de kabuğuna çekilmiş vaziyette.Bu  değerli Hoca dan faydalanmak lazım.Bir çok takımı çalıştırdı ve başarıya ulaştırdı  çokta iyi bir Şanlıurfasporlu olan Turan hocadan mutlaka faydalanmak gerek.Böyle değerli hocaların bilgisinden ve tecrübesinden faydalanmak lazım.Turan hoca gibi Türkiye de kaç teknik Direktör var.Özelikle Şanlıurfaspor da oynayan futbolcuların hemen hemen hepsini o yetiştirdi benim de hocalığımı yaptı ondan yalnız futbol değil bir çok şey öğrendik.Onun insanlığını futbol bilgisini ve Şanlıurfaspor sevgisini bence kimse tartışamaz.Tartışılan bir şey var o da böyle değerli hocaları kusturup bir kenara atmanın ne kadar doğru olduğudur.Turan Hocayı yazmakla bitmez onu ancak tanımak ve onunla aynı ortamı paylaşmak gerekir.
Soruyorum acaba Şanlıurfaspor yöneticilerinden hangisi Turan Hocayı birgün ziyaret edip hal ve hatırını sordular. Unutmayalım ki değerlerine sahip çıkmayan bir camianın geleceğinin de olmayacağını bilmenizi isterim. Bir Şanlıursaspor sevdalısı olarak ben buradan yönetime sesleniyorum Turan Hoca gibi bir futbol duayenine yapacağınız bir ziyaret ve ona katkılarından dolayı bir teşekkür etmeniz bile o insanın gönlünde büyük bir mutluluk yaratacaktır. Böyle büyük bir Hocadan alacağımız futbol dersi ve futbol tekniklerini birçok hocadan alamayacağımızı söylemek isterim. Çünkü Spor bir yaşam tarzıdır o yaşam tarzına ne kadar ayak uydurursanız o kadar başarılı olursunuz. Bununda en açık örneği de Turan Erdem’dir.
  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan akyol 11 yıl önce

tebrıkler şanlıurfaspor mutlaka turan erdem hocadan faydalanmalı urfa için yararlı olur

banner24

banner49