Çocukluk aşkım Şanlıurfaspor ile 1992 yılında 11 yaşında tanıştım o dönem 11 nisan stadyumunda maçlara giderdik , benim gibi nice arkadaşlarımız gelir maçları izlerdik belki de o dönemlerde kötü alışkanlıklara bulaşmadıysak Şanlıurfaspor’ a olan hayranlığımızdandır. Spor sosyal bir aktivite olarak görünüyor doğrudur ama gençleri de kötü alışkanlıklardan uzatan bir yapısı vardır bu yüzden futbol ve spor Şanlıurfa da önemlidir. Gençler 15 günde bir oynanan Şanlıurfaspor maçlarını sabırsızlıkla bekliyorduk. Evet o yüzden çocukluk aşkımdır Şanlıurfaspor.
Geçmiş zamanlarda yapılan yönetici hatalarının cezasını 50 yıllık çınar olan Şanlıurfaspor ve 2 milyon nüfuslu Şanlıurfa çekmemelidir. Bu yüzden gün birlik ve beraberlik günüdür bu takıma sahip çıkalım yapılacak olan yardım kampanyalarına karınca kararınca destek olalım kimin ne maddi desteği olacaksa az çok demeden destek olalım ki sarı yeşilli takıma hayat verelim.
Edessa Tv beraber spor programı yaptığım sevgili abim Nihat Çakır’ a sonsun teşekkürler takıma sırtını dönmüş ve küsmüş olan herkes ile görüşmeler başlaştı, takıma katkı sağlayabilir diyerek bir yola baş koydu sırasıyla eski başkanlardan Sabahattin Cevheri’yi canlı yayına çıkardı ertesi gün Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşme yaptı ama somut bir gelişme olmadı , sonrasında şampiyon başkan Kemal Saraçoğlu’nu yayına aldı ve tüm Şanlıurfalı taraftarlar ekran başında kilitledi 3 saat gibi zaman içinde Kemal başkanın projelerine taraftardan destek geldi ve Şanlıurfaspor’un kurtulması adına somut şeylerin atılmasına için acilen 2 proje sunuldu ,bir maddi destek için bir hesap açılık taraftardan maddi destek istemeleri iki ulusal kanal olan Beyaz tv de Şanlıurfaspor’u yaşatma adına destek gecesi düzenlemek buralardan gelecek destek ile Şanlıurfaspor’un kurtulması planlandı umarım Nihat Çakır ve Kemal Saraçoğlunun bu emekleri boşa çıkmaz ve her şer güzel olur.
Geçen hafta ve bu hafta Kemal Saraçoğlu başkanımız ve Nihat Çakır abimiz Vekillerimiz Ahmet Eşref Fakıbaba , M. Ali Cevheri , Sayın Valimiz Abdullah Erin ve son Olarak Zeynel Abidin Beyazgül başkanımız ile bir görüşmesi oldu projelerini sundular onlara da sezon başındaki yüksek rakamların olmadığını 10-15 milyon ( Trilyona ) Şanlıurfaspor’un kurtulacağını söylemeleri üzerine görüşmelerin olumlu geçmesi bizleri sevindirdi umarım ilerleyen günlerde daha güzel şeylerin Şanlıurfaspor adına olacağından şüphemiz yok köşe yazımın sonunda Şanlıurfaspor’u yaşatma adına mücadele eden spor yorumcusu olan sevgili abim Nihat Çakır ve Efsane Şampiyon başkan Kemal Saraçoğluna bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki varsınız.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere............,
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48