Şanlıurfaspor’un bu sezon çıktığı maçlarda farklı skor ile yenilerek sahadan ayrılması canımızı yakıyor ve bizler bu duruma çok üzülüyoruz, bu sezon 3. lige düşmemiz garanti gibi ama tek amacımız sarı yeşilli takım yok olmasın, biran önce ne yapılacaksa bu takım adına yapılsın ki 3.ligde güçlü bir Şanlıurfaspor ile tekrar üst liglere hızlı bir şekilde emin adımlarla çıkalım. Taraftar şanlı takımın mağlubiyetlerini görünce takım lig’ den çekilsin zaten 3. ligi düşeceğiz diye söylemleri olsa da TFF de extra bir ceza yeme durumu olabilir bu nedenle bu sezon öğle yada böyle bu sezonu sonuna kadar geçirmemiz gerekiyor.
Şanlıurfaspor’a destek ve yaşatma için spor yazarı Nihat Çakır abimin bir çabası vardı şu ana kadar bir açıklama falan yok önümüzde zaman varmış gibi görünse de günler aylar hızlı bir şekilde geçiyor bir an önce somut bir şeylerin yapılması gerekiyor.
Tv forma kampanyası yapılması gerekmekte bu konuda bir an önce çalışma yapılması gerekiyor son olarak geçen hafta içi 2.lig takımlarından komşu il Kahramanmaraşspor 1 saat içinde iş adamları desteği ile 3 milyon( trilyon ) para toplandı bunu şanlıurfaspor devreye koyması gerekiyor ciddi bir gelir elde edilecektir.
Ben Şanlıurfaspor için yapılacak tv kampanyası çok faydalı olacağını düşünüyorum şanlıurfalı hemşerilerimiz maddi olarak çok büyük katkı sağlayacaklarını inanıyorum ama Şanlıurfaspor için iyi bir ekip kurulması çok önemli güvenilir bir başkan ve ekibi takımın yanında olması destek olacaklarında kafasında soru işareti kalmaması gerekiyor bunun için yönetim kuruluda önemli.
Bir Sonraki köşe yazımda görüşmek üzere..............,
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49