Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor’da her geçen hafta hayal kırıklığımız devam ediyor, son 3 maçta Şanlıurfaspor hiç puan alamadı buda taraftarı ve bizleri ümitsizliğe itmektedir.Bu sonuçtan emin olun ki ne yönetim,ne taraftar,ne teknik heyet nede Şanlıurfaspor taraftarı mutlu değildir İlk yarı sonunda giden 10 futbolcudan sonra ikinci yarıda , şu ana kadar 7 futbolcu alındı sezon başından bu yana ideal ilk 11’i oluşturmama sıkıntısı maalesef devam ediyor.
 
Sezonun ikinci yarısından çok ama çok umutluyduk fakat bugün Karşıyaka maçından oynanan kötü futboldan sonra sezona ikinci yarısına da kötü başlamak zorunda kaldık ve puan alamadık.Yeni transferden Konya’dan alınan Şenol ilk maçında fazla varlık gösteremedi,diğer alınan oyunculardan hazır olmayanlar ve lisansı çıkmayanlarında takıma katılınca gereken takımı ve ideal 11 Reha hoca oluşturulacaktır.
 
Şanlıurfa halkı başarıya aç bir kent olarak her yenilgiden sonra yönetim kurulunun üzerine gitmekte yönetim kurulu Şanlıurfalı iş adamlarıyla oluşan bir yönetim emin olun bu sene play-off dahi oynamasak bile bir sonraki sene bu yönetimdeki ağabeylerimiz gerekli tecrübeyi bu sene kazanacaklarından eminim yeter ki sabırlı olalım ve bu yönetime güvenelim.
 
Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Manisaspor maçına gözler çevrildi Cumartesi günü oynanacak maçta takımı yalnız bırakmamamız lazım Manisaspor bu liğin genç ve tecrübeli oyuncuları ile iyi mücadele eden bir takımı seyir bakımında güzel bir maç olacaktır.
 
Şanlıurfaspor’da cezalı duruma düşen defans oyuncularını olmaması can sıkıntısı olsu Onur Akbay ve Onur Güney’in Manisa maçında oynayamayacak olmaları Şanlıurfaspor açısından büyük bir kayıp.
 
Umarım Şanlıurfaspor’u güzel günler bekler, yoksa ikinci yarıda alınacak kötü sonuçlarla sıkıntılı günler görmemize neden olur.
 
Bir sonraki yazında görüşmek dileğiyle;  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49