2013-01-11 13:21:53

Yeni Yönetim Hemen İşbaşı Yapmalı

MEHMET YILDIRIM

urfamha63@hotmail.com 11 Ocak 2013, 13:21

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu’nun istifasıyla mevcut yönetim kongre kararı aldı. Kongre de 17 Ocak’ta yapılacak.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in çabalarıyla başkanlığa Şanlıurfalı iş adamı Fethi Şimşek’in ikna edilmesi güzel bir gelişmedir. Fethi Şimşek’in başkanlığında oluşacak olan yeni yönetimin hemen işbaşı yapması gerekir. 17 Ocak’ı beklersek Şanlıurfspor’un transfer listesindeki futbolcuları alamayız. Çünkü maçlar 19 Ocak’ta başlayacak. Herkes maçlar başlamadan önce istediği futbolcuyu transfer etmiş olacak. Onun için kesinlikle yeni oluşan bu yönetimin takıma alınacak futbolcularla hemen görüşme yapılarak transfer etmelidir. Kongreyi beklersek bizim için çok geç olur. O zaman da kaliteli futbolcuyu zor buluruz.
Takımın şu anda yüklü bir miktarda borcu olduğunu, bu borcun da eski yöneticilerin ve futbolcuların alacaklarından kaynaklandığı söyleniyor.
Şanlıurfaspor’da oy kullanacak üyelerin kesinlikle 17 Ocak’ta Çamlık’ta yapılacak kongreye gelip oy kullanmaları gerekir. Çünkü çoğunluk sağlanmadığı takdirde kongre bir hafta sonraya ertelenecek. Bu da Şanlıurfaspor’a büyük bir zarar verecektir. Yönetim ilk hafta seçilirse hemen iş başı yapar ayrıca Fethi Şimşek’in başkanlığında oluşturulan yeni yönetimin Şanlıurfaspor’a büyük katkı sağlayacağından eminim.Şanlıurfaspor taraftarları’da takımlarına destek vererek sahip çıkmalı 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.