Urfa’ya Hizmet Görevim

Urfa Haberleri

Şanlıurfa’lı hemşerimiz eski bakan Necmettin Cevheri ile sabah ilk saatlerinde haber editörümüz Gazeteci Abdullah Yiğit’e şu açıklamalarda bulundu.

ABDULLAH YİĞİT
Şanlıurfa’nın yetiştirmiş olduğu ve Türkiye damgasını vuran zamanın en popüler bakanı Şanlıurfa’lı hemşerimiz eski bakan Necmettin Cevheri ile sabah ilk saatlerinde haber editörümüz Gazeteci Abdullah Yiğit’e şu açıklamalarda bulundu.
Eski bakan Necmettin Cevheri: Şanlıurfa vakfı gecesinde katıldığımda siz yazmışsınız geceye damgasını vurdu diye haberde ama şuan toprak’a damgasını vurduk diyelim bu sefer. 11 bin yıllık göbekli tepe de geçmiş toprakta kalmış ve tarih öyle yazılmış bizde şuan Şanlıurfa mız dayız kendi memleketimde halkımla sürekli beraber olmak için Ankara dan memleketimi geliyorum medeniyetlerin beşiğindeyiz .hayatımın her gelen alanında hizmet etmek için geldik Şanlıurfa’ya 30 yıl parlamento ve 8 yıl hükümetin görevli bakanı olarak Urfa mızda Birecik ,Viranşehir ,Siverek’te ,vb. tüm ilçeler de hizmet yaptık ,yapmaya çalıştık her hangi bir siyasi hayatımda 7 secim gördüm 7 defa bizi getirdiler hiç bir zaman ne bizi seçinde göreve getirenler yapamadığımız hizmet için bağışlasınlar hakkını helal etsinler bize hakkını helal etsinler . Bizim yaptıklarımız halkımıza helal olsun. Hizmetleri devlet yapmıştır devletin parası ile milletin Urfa mızda Türkiye de değişik temelinde tarihi gercek vardı oda Gap vardır insanın % 75 su dur. Tıp biliminde de dunyanın. % 75 inde su dur fazlası, toprağı suya kavuşturmaktır oda Şanlıurfa mız oldu Urfa’nın Gap projesinde Fırat havzası üzerinde kurulan 5 barajın 4’ü Keban barajı dışında doğrudan 4 baraj Şanlıurfa’ya hizmet etmektedir.
Sayın Demirel’in dediği gibi çatlayan toprak ın mavisi gibi Allah ın kimsenin olmadığı yere mutluluk götürmektedir. Huzurlu bütün ülkenin güzelliği bizi huzurlu edip bir gün halkımız helal kıldık. ne düşündük ve nede düşünürüz. biz her zaman Şanlıurfa mıza ve ülkemize hizmeti en iyisini vermek için çalıştık zamanında Urfa dayım bu günde Urfa dayım sadece Şanlıurfa ya kendi şahsi işlerim için geldim burada da çok sevdiğim dostlarım hemşerilerimle beraber 2-3 gün kalıp Ankara ya geri döneceğim benim telefonum 24 saat acık Şanlıurfa’lı hemşerilerime hizmet etmek için halen devam ediyorum dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.